Beheer onroerend goed

Wij beheren diverse soorten onroerend goed voor onze klanten in de regio Amsterdam. Het gaat daarbij om winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten. De verhuur van woningen vormt een belangrijk aandeel in onze beheertaak. Wij nemen voor onze opdrachtgevers de zorg voor hun vastgoed uit handen en dragen bij aan een goede verstandhouding met de huurder.

Daarnaast verlenen wij onze diensten met betrekking tot het afsluiten van huurcontracten, het opleveren van de woning door middel van diverse inspecties, het maken van puntentellingen, huurverhogingen en meer. Wij verzorgen ook het onderhoud om het onroerend goed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden.

N. Jongbloed zorgt voor de tijdige inning van de huur en VVE bijdragen. Daarbij worden de ontvangen huren ten gunste van onze klant geboekt. Incassomaatregelen worden waar nodig gebruikt om de inning kracht bij te zetten. Tevens zorgen we voor betaling van de crediteurenfacturen. Beide aspecten leiden tot een maandelijkse huurafrekening waarbij het saldo wordt verrekend met onze klant.

Meer informatie? Neem contact op!